Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На вулиці Кривого Рогу повертається світло

Приємна новина для мешканців Кривого Рогу. Сьогодні збільшили ліміти на електроенергію для Дніпропетровської області. Завдяки цьому на частину вулиць повернулося зовнішнє освітлення.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на раду Оборони міста, Кривий Ріг відновлює вуличне освітлення у місті. Зараз йде мова про 40%. У сьогоднішній ситуації це вже дуже добре. Насамперед освітлення включатиметься на найбільш жвавих та складних ділянках доріг. Електротранспорт міста працює згідно з виділеними лімітами – це десь 40% рухомого складу. На 100% працюють комунальні автобуси.

Щодо ситуації з енергетикою в цілому, то вона стає кращою, але залишається досить напруженою. За даними ДТЕК, сьогодні на Дніпропетровщину виділили ліміти трохи більше 1400 МВт. Це приблизно 55% від потреби. Тому діють стабілізаційні виключення. Енергетики просять мешканців відповідально підходити до питання споживання електроенергії, щоб не було перевищення лімітів та аварійних відключень.

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі працює лише 40% електротранспорту, а зовнішнього освітлення немає зовсім.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Фото: Світлана Мокрякова

Альона Свірідова

Нагору