Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Кривому Розі працює лише 40% електротранспорту, а зовнішнього освітлення немає зовсім

Ситуація з електроенергією в Україні та Кривому Розі залишається напруженою. Економити електроенергію доводиться максимально. Але аварійних відключень не застосовують, обмежуючись стабілізаційними. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на раду Оборони міста, за даними ДТЕК, на Дніпропетровську область виділили ліміти на 1192 МВт вдень та 1217 МВт вночі. Це трохи більше, ніж половина від необхідного. Тому у всій області, а відповідно і у Кривому Розі, діють графіки стабілізаційних відключень, без аварійних. Дізнатись про відключення світла за вашою адресою ви можете на сайті ДТЕК Дніпровські електромережі. Йде війна, яку окупанти ведуть проти мирного населення. І складна ситуація в енергетиці – це наслідки терористичних атак ворога. Електротранспорт міста працює згідно з виділеними лімітами – це приблизно 40% рухомого складу. Також працює 21 комунальний автобус. Як і в останні дні вуличне освітлення не працює – це вимоги енергетиків.

Тому криворіжців просять, виходячи на вулиці у темний час доби користуватися світловідбивними елементами на одязі чи ліхтариками, особливо, переходячи дорогу.

Раніше Інформатор писав про те, що відключення електроенергії у Кривому Розі можуть тривати понад 4 години.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору