Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Відключення електроенергії у Кривому Розі можуть тривати понад чотири години

В Україні триває складна ситуація з електропостачанням. Укренерго та ДТЕК застосовують – у тому числі у Дніпропетровській області, а відповідно у Кривому Розі – аварійні відключення. Це означає що у частини споживачів електрику можуть відключати на період більш ніж 4-х годин.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Військову адміністрацію Кривого Рогу, в Укренерго пояснили, що аварійні відключення застосовуються через дефіцит потужностей. Енергосистема все ще оговтується від обстрілів.

У самому Кривому Розі аварійні відключення 11 січня торкнулися приблизно 30% споживачів. Проте на лікарні електроенергія подається, вони працюють у штатному режимі. Усі основні котельні також працюють. У деяких мікрорайонах відключення торкнулися насосних станцій води, але протягом 3-х годин електропостачання на них було подано і водопостачання відновлено. Також вдалося зберегти у роботі міський електротранспорт.

Енергетики роблять все можливе, але руйнування за 10 попередніх хвиль ударів були дуже значні. Військова адміністрація просить криворіжців з розумінням поставитися до складної ситуації, а також споживати електроенергію відповідально.

Раніше Інформатор про те, що у Кривому Розі запровадили екстренні відключення світла.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору