Кривий Ріг До сайту

Закуска нашвидкоруч: готуємо лаваш з крабовими паличками та сирками

Що може бути простіше поєднання тонкого лаваша з крабовими паличками, яйцями, плавленими сирками і огірком? Але ця простота й підкупляє!

Реклама

Сьогодні, Інформатор пропонує вам спробувати лаваш з крабовими паличками та сирками.

Інгредієнти:

Реклама

Спосіб приготування:

Яйця зваріть круто протягом 10 хвилин. Охолодіть, очистьте і натріть на середню терку.

Плавлені сирки теж натріть на середню терку. Крабові палички дрібно наріжте. Зелень помийте, обсушіть і подрібніть. Огірок помийте і натріть на грубу терку.

Реклама

З’єднайте підготовлені інгредієнти, полийте майонезом і перемішайте.

На листи лаваша рівномірно розкладіть закуску і щільно згорніть рулетами. Покладіть у холодильник на 2 години, щоб лаваші добре просочилися. Потім навскіс наріжте шматочками і подавайте до столу.

Раніше ми розповідали, як приготувати домашній плавлений сир.

Реклама

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг

Євгенія Глубінок

 

Реклама