Що може бути простіше поєднання тонкого лаваша з крабовими паличками, яйцями, плавленими сирками і огірком? Але ця простота й підкупляє!
Сьогодні, Інформатор пропонує вам спробувати лаваш з крабовими паличками та сирками.
Інгредієнти:
- Тонкий лаваш – 3 шт.
- Крабові палички – 200 г
- Яйця – 4 шт.
- Плавлений сир – 2 шт.
- Огірок – 1 шт.
- Зелень – за смаком
- Майонез – 200 г
Спосіб приготування:
Яйця зваріть круто протягом 10 хвилин. Охолодіть, очистьте і натріть на середню терку.
Плавлені сирки теж натріть на середню терку. Крабові палички дрібно наріжте. Зелень помийте, обсушіть і подрібніть. Огірок помийте і натріть на грубу терку.
З’єднайте підготовлені інгредієнти, полийте майонезом і перемішайте.
На листи лаваша рівномірно розкладіть закуску і щільно згорніть рулетами. Покладіть у холодильник на 2 години, щоб лаваші добре просочилися. Потім навскіс наріжте шматочками і подавайте до столу.
Раніше ми розповідали, як приготувати домашній плавлений сир.
Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг
Євгенія Глубінок