Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Яке покарання чекає франківців, що влаштовували вечірки та ґвалтувати дівчат у Києві

Напередодні Україну облетів сюжет, у якому група молодиків з Івано-Франківська споювала дівчат, знімала їх напівоголеними, непритомними та п’яними, вчиняла сексуальне насилля. Відео показували на стримах та збирали за це донати. На факт відразу відреагувала поліція.

Як повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Україна, 1-го лютого стало відомо, що Національна поліція активно взялася за розслідування справи За місцями проживання та на орендованих квартирах фігурантів провели обшуки.

Самі хлопці називали свої дії «демонстрація, які кругом шл**и». Вони виправдовуються, що дівчата йшли до них самі, і вживати алкоголь чи наркотики їх ніхто не примушував. Під постами на цю тему розгорнулися дискусії з приводу того, чи винні організатори вечірки, чи самі дівчата, які на все це йшли.

Скріншот блогера, який проводив вечірки.

Скріншот блогера, який проводив вечірки.

Проте не слід забувати очевидні факти: публікація подібних відеозаписів у будь-якому випадку є незаконною. Особливо, коли на кадрах це виглядає як знущання з дівчат у стані сп’яніння. Поліція влаштувала обшуки у фігурантів справи з приводу цього порушення.

Наразі правоохоронці вже встановили всіх фігурантів та місця їхнього перебування. Двом “борцям за мораль” загрожує суд, а шістьох — чекають на фронті.

Раніше Інформатор писав про те, що мешканці Кривого Рогу організували порностудію у Херсоні та викладали відео у Інтернеті.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

 

Нагору