Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Мешканці Кривого Рогу організували порностудію у Херсоні та викладали відео в інтернеті

29-ріний мешканець Кривого Рогу та його співмешканка організували порностудію у Херсоні. У “вебмоделі” вони взяли чотирьох місцевих мешканок. Ділки виготовляли порно відео та розповсюджувало його в інтернеті  за гроші.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Національну поліцію у Житомирській області, у середині 2021 року 29-річний криворіжець орендував квартири у Житомирі та обладнав їх необхідною комп’ютерною та відеотехнікою. Він же розміщував оголошення та підшукував жінок для «роботи», займався отриманням та розподіленням між учасниками групи готівки.

Його 28-річна співмешканка займалася навчанням жінок специфіки їх діяльності, розробляла графіки їх «роботи», контролювала «працівниць» та вела відповідні обліки.

До своєї діяльності вони залучили чотирьох житомирянок, віком від 18 до 22 років. Усі жінки створювали відеотрансляції порнографічного характеру у загальному доступі та в режимі реального часу в мережі Інтернет. Організатори отримували гроші від користувачів сайту та розподіляли між собою та іншими учасницями.

17 січня правоохоронці Житомирської області провели санкціоновані обшуки за місцем проживання організаторів у Кривому Розі та на орендованій квартирі у Житомирі. У результаті вилучили комп’ютерну техніку, вебкамери, мобільні телефони, банківські картки, близько 110 тисяч гривень готівкою, інтимні іграшки та інші докази протиправної діяльності.

У результаті обшуку правоохоронці вилучили комп’ютерну техніку, вебкамери, мобільні телефони, гроші.

У результаті обшуку правоохоронці вилучили комп’ютерну техніку, вебкамери, мобільні телефони, гроші.

Організатори отримували гроші від користувачів сайту та розподіляли між собою та іншими учасницями.

Організатори отримували гроші від користувачів сайту та розподіляли між собою та іншими учасницями.

Цього ж дня слідчі оголосили двом організаторам та трьом виконавицям про підозри у виготовленні та розповсюдженні відеопродукції порнографічного характеру. Вирішується питання про обрання фігурантам провадження запобіжних заходів. Відповідно до чинного законодавства їм загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Триває подальше досудове розслідування під процесуальним керівництвом Житомирської обласної прокуратури.

Раніше Інформатор писав про те, що мешканець Кривого Рогу знімав та розповсюджував в інтернеті дитяче порно.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору