Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Кривому Розі проводять тренінги по тактичній медицині

Відсутність активних бойових дій у місті та поблизу — не привід втрачати пильність. Жодна точка України не убезпечена від обстрілів та вибухових “сюрпризів” на вулицях міст. Тому, 4 лютого у Кривому Розі проведуть перший тренінг з тактичної медицини.

Здобути базові вміння з тактичної медицини можна у рамках тренінгів, що проводяться у місті Кривому Розі в співпраці ГО «Об’єднання Відповідальних Громадян», – передає Інформатор.

Щоб доєднатися, необхідно заповнити форму за посиланням та чекати на дзвінок.

Перша група, що буде сформована, пройде навчання в суботу, 4 лютого Друга група займатиметься в суботу, 11 лютого. Початок кожного із занять — об 11:00. Тренінг передбачає одне заняття тривалістю 3 години.
Учасники навчаться базовим прийомам тактичної медицини, правилам та способам використання елементів військової аптечки; дізнаються про види травм і кровотеч та правильні дії в таких випадках (зокрема, з використанням тампонад і турнікетів).

Умови участі: довільний внесок до БО «Благодійний фонд Сергія Притули».

Групи формуються за принципом електронної черги. Відповідно, учасники, що заповнили форму серед перших, будуть запрошені на більш раннє заняття.

“З міркувань безпеки місце проведення не вказуємо публічно – його повідомить учасникам, відібраним до конкретної групи, наш волонтер”, – пишуть організатори.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору