Кривий Ріг До сайту

Баурсаки: готуємо пончики по-казахськи

Якщо ви любите пончики, тоді пропонуємо додати в колекцію цей рецепт. Казахські баурсаки готуються просто і мають свій особливий колорит.

Реклама

Це частування обов’язково подавати та їсти гарячим, хоча пончики не втрачають м’якості навіть після остигання – пише Інформатор.

Інгредієнти:

Реклама

Спосіб приготування:

У тепле молоко покладіть дріжджі, цукор, сіль і перемішайте. Додайте яйце, розтоплене вершкове масло, всипте просіяне борошно і замісіть гладке тісто. Залиште підходити на пів години.

Потім сформуйте з тіста невеликі кульки. Обсмажте їх у киплячій олії з усіх боків до золотистого кольору. Викладіть на паперовий рушник, щоб позбавитись зайвого жиру. Готові баурсаки посипте цукровою пудрою.

Реклама

Смачного!

Раніше ми розповідали, як приготувати рулет «Брауні» з печива й кокосової стружки.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг

Реклама

Євгенія Глубінок