Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

День у Дніпропетровській області минув спокійно

День 22 січня у Дніпропетровській області та Кривому Розі минув спокійно. Надзвичайних ситуацій не зафіксовано. Ситуація повністю контрольована.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на голову Дніпропетровської обласної ради Миколу Лукашука та раду Оборони Кривого Рогу, протягом дня в Дніпропетровській області не зафіксовано ворожих обстрілів. Тихо було у всіх громадах.

Щодо Кривого Рогу, то  тут ситуація стабільна та контролюється Радою оборони міста. Усі органи влади чітко виконують свої обов’язки. У місті повністю забезпечено роботу комунальних підприємств, медичної сфери та соціальних установ. Підприємства критичної інфраструктура міста, а саме – теплопостачання, водопостачання та водовідведення – працюють без аварійностей. Пасажирський електричний транспорт працює стабільно, але також у відповідно до лімітів. Це приблизно на рівні 30% трамваїв та 60% тролейбусів. Комунальні автобуси працюють на 100%. Вуличне освітлення у місті не працює до моменту збільшення лімітів – це вимоги енергетиків.

Раніше Інформатор писав про те, що у ніч проти 22 січня ворог тричі обстріляв Марганецьку громаду з важкої артилерії.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Фото: Світлана Мокрякова

Альона Свірідова

Нагору