Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На Кривий Ріг насуваються морози: чи готові дорожні служби

З 7 січня очікується значне зниження температури на території Дніпропетровської області. Синоптики прогнозують до -15 градусів. На дорогах можлива ожеледиця. Дорожня служба вже працює в режимі цілодобового чергування і готова до виконання робіт з зимового утримання.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Службу автомобільних доріг у Дніпропетровській області.

У зв’язку з вторгненням арктичного повітря синоптики прогнозують:

7 січня – до 14 градусів морозу;

8 січня – до 15 градусів морозу;

9 січня – до 15 градусів морозу;

В першу чергу будемо обробляти автошляхи з максимальним трафіком – міжнародного та національного значення, адже саме цими шляхами рухаються наші військові, швидкі та гуманітарні вантажі.
Звертаємо особливу увагу водіїв на безпеку дорожнього руху під час зимової негоди та необхідність заміни літніх шин на зимові. Водіїв великовагового транспорту просимо укомплектувати автомобіль ланцюгами протиковзання, буксирувальними штангою та тросом.

“Нагадуємо про неухильне дотримання правил дорожнього руху та швидкісного режиму! Якщо під час Вашої подорожі відбувається різке погіршення погодних умов – радимо Вам скористатися стоянками (місцями відстою) або об’єктами дорожнього сервісу на автодорогах Дніпропетровської області”, – кажуть представники Укравтодор у Дніпропетровській області.

В разі ускладнення руху, заторів чи обмежень на державних автошляхах – повідомляйте нашому диспетчеру за номером 067 400 60 80.

Раніше ми розповідали про цвітіння сакури у Кривому Розі на початку січня.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору