Усі люблять запашну домашню піцу. Зазвичай ми начиняємо її тим, що знаходимо в холодильнику. Проте, якщо присвятити приготуванню трохи більше часу й опанувати наші секрети, піца вийде просто неперевершеною.
Реклама
Інформатор діляться простими рецептами начинки.Тісто для піци:
1 столова ложка теплої води;
2 стакани муки;
2-3 столові ложки оливкової олії;
5 г сухих дріжджів;
2 чайні ложки цукру;
1/2 чайної ложки солі.
Піца Маргарита
Реклама
Інгредієнти:
томатний соус;
2 помідори;
200 грамів сиру моцарела;
базилік.
Піца Чотири сири
Інгредієнти:
Реклама
100 мілілітрів томатного або вершкового соусу;
100 грамів сиру моцарела;
30 грамів сиру рокфор;
50 грамів сиру гауда;
50 грамів козячого сиру;
орегано.
Піці Пепероні
Інгредієнти:
100 – 150 грамів сиру моцарела;
100 грамів ковбаси пепероні;
80 – 100 грамів томатного соусу;
10 мілілітрів оливкової олії;
оливки;
Піца з морепродуктами
Реклама
Інгредієнти:
50 грамів очищених креветок;
50 грамів засоленої сьомги;
60 грамів сиру моцарела;
30 грамів твердого сиру гауда;
томатний соус;
орегано, кріп.
Піца Гавайська
Інгредієнти:
Реклама
1130 г ананасів кільцями консервований;
450 г шинки;
455 г соусу томатного;
300 г моцарели;
25 мл оливкової олії.
Випікайте піцу 10- 15 хвилин у духовці, розігрітій на 220 – 250 градусів.
Раніше ми розповідали, як приготувати ватрушки з картоплею.
Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг
Євгенія Глубінок