Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Гелікоптер у Броварах збила українська ППО та екіпаж “замовили” вбити: російські ЗМІ поширюють фейки про авіакатастрофу 18 січня

Роспропаганда і ворожі Telegram-канали з моменту трагедії в Броварах висувають різні дезінформаційні теорії щодо авіакатастрофи. Тому центр протидії дезінформації вирішив спростувати всі фейкові заяви пропагандистів країни-агресора.

Передає Інформатор.

Фейк – збиття гвинтокрила українською ППО. Це була одна з перших і найменш ймовірних версій, оскільки жодного стороннього об’єкта в небі не було зафіксовано.

Фейк – це саме той неякісний гвинтокрил, який закупив у 2018 році колишній Міністр МВС. Це дезінформація, оскільки усі гвинтокрили проходять технічний огляд перед вильотом, і якби було виявлено несправність, його б не дали дозвіл на виліт, або замінили б на справний.

Однією з пізніх версій була містична історія щодо «замовленого» вбивства екіпажу російськими спецслужбами для нарощування паніки та страху, що всі українці беззахисні перед «великою росією». Що є цинічною маніпуляцією.

Найцинічніше виглядало повідомлення керівника ПВК «Вагнер» є. пригожина, який намагався висловити співчуття, що є маніпуляцією, оскільки його «елітні» вояки продовжують вбивати українців.

Довіряйте лише офіційним джерелам інформації та очікуйте на офіційну версію слідства.

Раніше ми повідомляли про загибель у Броварах вищого керівництв МВС України та однієї дитини.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору