Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Українці відмовляються співпрацювати з росіянами: чиновників везуть із Криму

У росіян відчувається катастрофічна нестача кадрів на тимчасово окупованій території. Місцеві мешканці відмовляються співпрацювати з ворогом. Окупанти вимушені шукати інші шляхи розв’язання проблеми. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Генштаб ЗСУ, через незначну кількість колаборантів, загарбники змушені завозити чиновників з російської федерації для виконання управлінських функцій окупаційного режиму на тимчасово захоплених територіях. До того ж, спостерігається нестача працівників у різних галузях, тому що місцеві жителі не бажають співпрацювати з окупантами. Тож росіяни намагаються завезти робітників із тієї ж росії та тимчасово окупованого Криму.

Окрім того, російські окупанти намагаються ізолювати цивільне населення на тимчасово окупованих територіях Херсонської області від доступу до альтернативних джерел інформації. Поряд із зупинкою трансляції усіх українських телеканалів, загарбники зробили доступним мобільний зв’язок лише російських операторів.

Раніше Інформатор писав про те, що у Херсонській області на тимчасово окупованих територіях, росіяни припинили трансляцію українських телеканалів.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору