Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Сталі відомі імена трьох дітей, які загинули під час вибуху російської ракети у Дніпрі

У суботу, 14 січня, російська ракета Х-22 влучила у багатоповерхівку у Дніпрі. Внаслідок вибуху загинули 40 осіб, серед них є діти. Наразі на місці трагедії продовжують працювати рятувальники, які 40 годин поспіль ліквідовують наслідки російського удару. Під завалами знаходяться щонайменше 35 людей

Як повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Дніпро, станом на 16 січня сталі відомі імена трьох дітей, які загинули під руїнами будинку.

Наразі підтверджена загибель Максима Богуцького, випускника минулого року школи №111. Серед жертв учениця школи №131 Анна Фігурна та учениця школи №66 15-річна Марія Лебідь.

Сестра Марії на своїй сторінці в Instagram розповіла, що дівчина мала гарне почуття гумору та постійно намагалася розвеселити рідних. В останні хвилини життя Марія знаходилася у будинку сама, її мати була на роботі. Саме це врятувало їй життя.

Також відомо, що під час вибухів постраждали учні 4-а, та 3-г школи №66, та учениця 5-а класу школи №73. Всі вони знаходяться у лікарні на вулиці Космічний. Стан потерпілих різний. Від важкого до задовільного.

Раніше Інформатор писав про те, у якому стані потрапляли до лікарні постраждалі від ракетного удару у Дніпрі.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Нагору