Для приготування швидких тортів зазвичай купують готові бісквітні або вафельні коржі. Але в цьому випадку використовуватимуться звичайні печива. Смачно, швидко та гарно!
Купувати можна будь-які печива, головне, щоб вони були прямокутної форми, – зазначає Інформатор.
Інгредієнти:
- 350 г печива;
- 400 г сиру;
- 200 г сметани;
- 150 г вершкового масла;
- 100 г цукру.
Приготування:
Вершкове масло розм’якшити і перетерти з цукром. В іншому посуді трохи збити сир разом зі сметаною. Потім з’єднати обидві маси, збивши блендер до отримання однорідної кремової структури.
Далі все просто. Будь-яку прямокутну форму для випікання застелити пергаментом і викласти шар з кількох печива. Його слід рівномірно промазати кремом та викласти наступний шар печива, який теж промазати кремом. Останній шар печива кремом промазувати не слід.
Підготовлений торт прикрити харчовою плівкою та відправити на 2 години на холодильник. Потім викласти готовий новорічний десерт на блюдо, промазати збоку і зверху кремом, що залишився, і прикрасити за бажанням, наприклад: обсипати розпеченим печивом і шматочками шоколаду.
Раніше ми розповідали, як приготувати рибні котлетки з томатною підливкою.
Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг
Євгенія Глубінок