Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Готуємо рибні котлетки з томатною підливкою

Смачні дієтичні рибні котлетки — чудове доповнення до гарнірів на обід чи вечерю. Для цієї страви підійде будь-яка не надто кістлява риба.

Обирайте не надто кістляву рибу, хоча кісточки й перемелються на блендері чи на м’ясорубці, та краще, коли їх менше, – радить Інформатор.

Інгредієнти:

  • Риба – 600 г
  • Крохмаль кукурудзяний – 2 ст. л
  • Сметана – 2 ст. л
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Паста томатна – 2 ст. л
  • Морква – 1 шт.
  • Вода – 300 мл
  • Панірувальні сухарі – 40 г
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Рецепт приготування:

Овочі очистіть, помийте. Моркву натріть на тертці, цибулю наріжте дрібними кубиками.

Філе риби помийте і подрібніть в блендера або ж через м’ясорубку з дрібною сіточкою. Змішайте з крохмалем, сметаною, цибулею і морквою. Посоліть, поперчіть.

Мокрими руками сформуйте невеликі котлети, обваляйте в панірувальних сухарях.

Обсмажте їх з двох боків на середньому вогні по 5 хвилин на розігрітій з олією сковороді.

Змішайте томатну пасту з водою і залийте сумішшю котлетки прямо на сковороді, тушкуйте ще 5-10 хвилин під кришкою й одразу подавайте до столу.

Раніше ми розповідали, як приготувати апетитні м’ясні пальчики.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг

Євгенія Глубінок

 

Нагору