Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Війни немає, мобілізація буде: як на росії брешуть про війну в Україні

Мобілізація в росії, яка може відбутися найближчим часом, змушує її керівництво вигадувати все нові наративи про “дружбу братніх народів” та “зловісну київську хунту”, яка ніби то зі “своїми американськими хазяйвами”,  заважають цій “дружбі”. А як же інакше вони можуть пояснити майбутньому “гарматному м’ясу”  необхідність так званої спецоперації. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Центр протидії дезінформації, секретар Ради безпеки рф вчергове озвучив брехню кремля про те, що росія не воює з Україною. Щоб довести правдивість своїх слів, патрушев почав озвучувати пропагандистські заяви про те, що «українські традиції близькі жителям росії» Він також звинуватив США у «стравлюванні» росії та України, і переконує, що США для цього начебто «затіяли ситуацію з Україною». Теза, що виною всіх бід стали НАТО та США, активно просувається керівниками кремля, а також пропагандистськими ЗМІ рф.
Основна мета подібних заяв – це моральна підготовка росіян до мобілізації, а також спроба зняти з себе відповідальність за поразки на фронті
Також окупанти намагаються отримати підтримку серед українців, які на їхню думку чекають на «руський мир».

Раніше Інформатор писав про те, що Центр протидії дезінформації провів історичні паралелі російської мобілізації.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

Нагору