Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У святвечір під Бахмутом загинув ветеран АТО з Кривого Рогу

06 січня 2023 року у вечір Різдва, в районі Красної Гори, ворожа куля забрала життя у старшого солдата стрілецького батальйону 17-ї окремої танкової механізованої бригади, Стукова Сергія Сергійовича. У 2014 році він стояв на захисті України у період АТО, а вже в березні 2022 року пішов боронити державу від рашистського агресора. Йому було лише 34 роки.

Трагічну звістку повідомила Гана Гирлован, – передає Інформатор.

“Сім’я втратила люблячого чоловіка, справжнього батька і сина. Попереду у нього було багато мрій, надій сподівань, щасливе життя з родиною. Де б не був Сергій, хто б не знав його – він людина з великої літери. На роботі, вдома, з друзями – завжди був душею, опорою, другом, помічником. Професіонал своєї справи, як у мирний час, так і на війні. Це втрата, яку неможливо описати жодним словом. У мить зруйнувалося життя цілої родини… Він був прикладом для батьків, для колег по роботі, для побратимів, друзів. Сергій віддав своє життя, аби ми жили вільній країні”, – пише жінка.

Без батька залишився 5-річний син, дружина, батьки та брат.

Вічна пам’ять Герою України!

Прощання з Героєм відбудеться 11 січня о 10.00 за адресою: вул. Яцьківа, 4. Поховають воїна на Новолатівському кладовищі.

Раніше ми повідомляли про загибель на фронті співробітника “АрселорМіттал Кривий Ріг”.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору