Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Як у Кривому Розі працюватимуть ДЮСШ і басейни

З 12 січня, позашкільні заклади освіти у Кривому Розі почнуть працювати офлайн. Але за умови наявності укриттів. З десяти ДЮСШ укриття є лише в одному – ДЮСШ № 10. Тому в офлайн-режимі тренування для інших дев’яти ДЮСШ будуть організовані на базі 30-ти гімназій, ліцеїв та установ, де є укриття.

Наприклад, у ДЮСШ №5 в Тернівському районі немає укриття. Тому офлайн-тренування з баскетболу та боксу будуть проходити на базі гімназії №40. А тренування з греко-римській боротьбі та художньої гімнастики – у гімназії №45. Ті діти, чиї батьки не дали згоду на навчання офлайн, продовжать займатися онлайн, – передає Інформатор з посиланням на Раду оборони міста.

Таким чином, буде забезпечено офлайн-тренувальний процес. Це стосується занять з футболу, волейболу, гандболу, регбі, баскетболу, боксу, рукопашного бою, самбо, дзюдо, вільної боротьби, кікбоксингу, греко-римської боротьби, тхеквандо, джиу-джитсу, сумо, таїландського боксу, легкої та важкої атлетики, шахів, кульової стрільби, акробатики, стрибків на батуті, бадмінтону, велоспорту, художньої гімнастики, великого та настільного тенісу.

Офлайн тренуватися будуть лише ті діти, чиї батьки дали на це згоду. Інші юні спортсмени продовжать навчання онлайн.

У місті буде працювати один комунальний басейн – у ДЮСШ №10 по вулиці Бикова у біля парку “Саксаганський”, де є укриття. На жаль, в інших комунальних басейнах укриттів немає.

У Дніпропетровській області розшукують 11-річного хлопця, прикмети хлопця – тут.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору