Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Кривому Розі чоловіка, який палив на вулиці, затримали з підробним паспортом

Те, що паління шкодить здоров’ю, знають усі. Але те, що паління у недозволених місцях може привести до дуже серйозних наслідків, якщо це не є єдиним правопорушенням людини, розуміє не кожний. Про це свідчить досвід.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Криворізькій міській відділ Управління поліції охорони, 04.01.2023 о 15.05 в Саксаганському районі міста під час патрулювання території проспекту 200-Річчя Кривого Рогу, увагу працівників поліції охорони привернув чоловік, який палив у громадському місці. Поліцейські роз’яснили курцю про протизаконність його дій, а заразом й перевірили документи. Як помітили правоохоронці, паспорт молодика мав ознаки підробки – переклеєне фото. Також чоловік постійно плутався у свідченнях.
Тепер затриманий не тільки відмовиться від куріння у заборонених місцях, а і понесе відповідальність згідно Кримінального Кодексу України, який передбачає покарання штрафом до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.
Правопорушника було доставлено до Саксаганського відділення поліції.

Паспорт молодика мав ознаки підробки - переклеєне фото

Паспорт молодика мав ознаки підробки – переклеєне фото

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області затримали водія з підробним свідоцтвом про реєстрацію автомобіля.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору