Пісні голубці приготовлені з рисом та грибами в духовці – смачно, соковито, дієтично та і якраз до Різдвяного столу.
Інформатор пропонує приготувати пісні, але дуже смачні голубці.
Інгредієнти:
- 1 качан капусти (1,5 кг),
- 1 склянка рису,
- 700 г грибів,
- 2 цибулини,
- 1 морква,
- 2 ст. томатної пасти,
- 1 ст. муки,
- зелень,
- сіль та перець за смаком.
Як приготувати:
Качан очистити від верхнього листя, розібрати, зрізати черешки.
Опустити листя на кілька хвилин у окріп.
Рис зварити до напівготовності, моркву та цибулю очистити, нашаткувати.
Гриби дрібно нарізати, обсмажити з овочами на олії. Поєднати з рисом, посолити, поперчити.
Соус:
Борошно обсмажити на олії, додати 2 склянки води та томат-пасту, перемішати, посолити. Варити 3 хвилини.
Викласти начинку на аркуш капусти, згорнути конвертиком.
Обсмажити голубці на олії, викласти у форму.
Залити соусом, запікати голубці 30 хвилин в духовці при температурі 200 градусів С.
Раніше ми розповідали, про рецепт ніжної заливної риби.
Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.
Євгенія Глубінок