Кривий Ріг До сайту

Готуємо пісні голубці з рисом та грибами в духовці

Пісні голубці приготовлені з рисом та грибами в духовці – смачно, соковито, дієтично та і якраз до Різдвяного столу.

Реклама

Інформатор пропонує приготувати пісні, але дуже смачні голубці.

Інгредієнти:

Реклама

Як приготувати:

Качан очистити від верхнього листя, розібрати, зрізати черешки.

Опустити листя на кілька хвилин у окріп.

Реклама

Рис зварити до напівготовності, моркву та цибулю очистити, нашаткувати.

Гриби дрібно нарізати, обсмажити з овочами на олії. Поєднати з рисом, посолити, поперчити.

Соус:

Реклама

Борошно обсмажити на олії, додати 2 склянки води та томат-пасту, перемішати, посолити. Варити 3 хвилини.

Викласти начинку на аркуш капусти, згорнути конвертиком.

Обсмажити голубці на олії, викласти у форму.

Реклама

Залити соусом, запікати голубці 30 хвилин в духовці при температурі 200 градусів С.

Раніше ми розповідали, про рецепт ніжної заливної риби.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок