Мерилін Монро була не тільки всесвітньо відомою акторкою та артисткою, а і прекрасним кулінаром. Вона обожнювала готувати та вигадувати щось цікаве. На новорічні свята неперевершена зірка Голівуду зазвичай подавала дивне рагу із субпродуктів, яловичини та варених яєць. Його “родзинкою” були… родзинки.
Інформатор пропонує здивувати гостей та себе цією стравою.
Рагу Монро
Продукти
- 450 г житнього хліба
- 250 г курячої печінки
- 250 г фаршу з яловичини
- 4 стебла селери
- 2 столові ложки свіжого або сухого розмарину, чебрецю й орегано
- лаврове листя
- 250 г волоських горіхів
- 250 г родзинок
- 2 курячих яйця
- сіль та перець до смаку
Приготування
- У холодній воді на десять хвилин залиште хліб. Після відіжміть його та подрібніть.
- Круто зваріть та дрібно поріжте яйця.
- Подрібніть волоські горіхи.
- Підсоліть у каструлі воду, доведіть її до кипіння. Покладіть в окріп курячу печінку й варіть протягом 8 хвилин. Пінку знімайте. Після приготування злийте воду та охолодіть печінку.
- Яловичий фарш обсмажте з додаванням солі та перцю. Олію не додавайте. Печінку наріжте невеликими шматочками. Змішайте її, фарш та хліб. Додайте горіхи, родзинки та спеції.
- Інгредієнти ретельно перемішайте
Зіркове рагу готово. Подавайте на стіл гарячим.
Про те, як приготувати качку по-пекінськи, Інформатор писав раніше.
Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.
Альона Свірідова