Кривий Ріг До сайту

До святкового столу: готуємо ліниві суші у склянці

Суші – улюблені ласощі як дорослих, так і дітей, і багато хто хотів би поставити цю страву на новорічний стіл 2023. Єдиний мінус – приготування займає багато часу. Але є альтернативний варіант – ліниві суші у склянці. Готуються вони з тих самих продуктів, що й традиційні, тільки в рази швидше.

Реклама

Інформатор розповість як легко приготувати улюблену страву на святковий стіл.

Інгредієнти:

Реклама

Для заправки рису: оцет рисовий (2-3 ст.л.), цукор (1 ч.л.), сіль (1 ч.л.).

Спосіб приготування:

Філе червоної риби наріжте кубиком, і замаринуйте в устричному соусі та кунжутному маслі. У такий же спосіб наріжте очищений від шкірки авокадо.

Реклама

Рис для суші добре промийте та зваріть на невеликому вогні. Важливо, щоб рис був необхідної суміші, його не можна помішувати. Приготуйте заправку. У сотейнику змішайте рисовий оцет, сіль та цукор, і поставте на плиту. Уварюйте, доки суміш не стане однорідною. Змішайте рис із заправкою.

Норі дрібно наріжте кулінарними ножицями та викладіть на дно склянок. Зверху викладіть рис, потім – рибу, далі – філадельфію, авокадо, знову норі та ще шар рису. Зверху викладіть червону ікру. При подачі за допомогою трубочки зробіть невеликий отвір і влийте туди соєвий соус, змішаний з васабі.

Смачного!

Реклама

Раніше ми розповідали, як приготувати фаршировані крабові палички.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Реклама