Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Лозуватці попрощаються з загиблим у бою Віталієм Пеліхаєм

У селищі Лозуватка Криворізького району сьогодні жалоба. Односельці попрощаються з загиблим у бою за свободу України Віталієм Пеліхаєм. Це сталося 16 грудня 2022 року у населеному пункті Кліщіївка Донецької області.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Лозуватську сільську раду, Пеліхай Віталій Юрійович народився 21.09.1984 року в селі Лозуватка. Закінчив 9 класів Лозуватської ЗОШ №1 ім. Т.Г.Шевченка.
Здобув освіту електрогазозварювальника. Працював у Петрівському рудничному кар’єрі. Останнім місцем роботи стало підприємство ТОВ “Олійний дім”.
Після 24 лютого 2022 року пішов добровольцем захищати Україну від російських загарбників. Був заступником командира машини, навідником-оператором.
Життя молодого чоловіка трагічно обірвалося 16 грудня 2022 року у населеному пункті Кліщіївка Донецької області. Віталій потрапив під ворожий обстріл з мінометів і отримав поранення не сумісні із життям.
Церемонія прощання з Віталієм Пеліхаєм відбудеться 26 грудня 2022 року, o 12:00 за адресою: село Лозуватка, вул. Миру, 16 (на Меморіальному комплексі, який знаходиться біля Лозуватського ліцею ім. Т.Г. Шевченка).
Об 11:30 починається формування “живого коридору” для зустрічі загиблого Героя.
Інформатор приносить свої щирі співчуття рідним та близьким Віталія Пеліхая.

Раніше Інформатор писав про загибель у бою співробітника комбінату “АрселорМіттал Кривий Ріг” Антона Чебручана.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг

Альона Свірідова

Нагору