Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На війні загинув боєць і випускник криворізької музичної школи

1 листопада в боях на Луганщині загинув випускник Криворізької гімназії № 103 та музичної школи №4 Ізюмський Денис Олександрович. Бійцю через місяць мало б виповнитися 30 років. 

Трагічну звістку повідомляє Інформатор з посиланням на сторінку Криворізької школи №103, де навчався Денис Ізюмський.

“Перестало битись серце люблячого сина, доброго та веселого однокласника, старанного учня. Денис був справжнім другом, завжди приходив на допомогу однокласникам, не залишав у біді і просто знайомих. Відзначався завжди своєю цілеспрямованістю, яку б мету не поставив собі, завжди її досягав”, – згадують працівники школи, в якій навчався загиблий Герой.

У його житті музика посідала неабияке місце. Спочатку закінчив Криворізьку музичну школу № 4 по класу труби та вже згодом грав у зразковому духовому оркестрі цієї ж школи.Не вагаючись, пішов на захист України від ворога, який прийшов зі зброєю в руках на його землю.

Денис був надзвичайно талановитою та обдарованою людиною. Він вільно володів чотирма іноземними мовами: англійською, німецькою, французькою та латинською.

Як людина з активною життєвою позицією, віддана обраній справі був неодноразово нагороджений відзнаками, грамотами Міністерства оборони України, Міністерства оборони Грузії.

“Не злякався та не сховався, терпляче та наполегливо виборював свободу для кожного з нас, показавши приклад незламного духу і військового професіоналізму. Та герої не вмирають! Вони назавжди в нашій пам’яті, в наших серцях”, – написали про Дениса у Девладівській громаді, звідки він родом.

Редакція висловлює щирі співчуття родині і друзям загиблого Героя.

Раніше ми повідомляли про загибель на війні металурга з Кривого Рогу.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору