Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Від поранень у лікарні помер металург з Кривого Рогу

20 жовтня, на Донеччині отримав поранення внаслідок мінометного обстрілу Андрій Альбертович Мустафін. Лікарі намагалися врятувати життя воїна, але, на жаль, 3 листопада Андрій помер. Вдовою залишилася дружина Мирослава Анатоліївна та без батька – донька Вікторія і син Матвій.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на Лозуватську сільську раду.

Андрій Альбертович народився 13 травня 1980 року в місті Кривий Ріг Дніпропетровської області, мешкав у селі Софіївка.

У 1995 році закінчив школу №107 у Кривому Розі. У професійно-технічному училищі №46 отримав спеціальність автослюсаря.

З 1998 року по 2000 рік проходив службу в Збройних силах України. Після повернення з 2001 року працював упорщиком гарячого металу на Криворізькому металургійному заводі. У 2016 році перейшов працювати в Регіональну філію Придніпровської залізниці стропальником 5 розряду.

27 липня 2022 року Андрій Альбертович був призваний Інгулецьким військкоматом на військову службу солдатом – кулеметником відділення вогневого ураження 1 штурмового взводу штурмової роти. Був направлений у Донецьку область місто Бахмут.

“Висловлюємо співчуття родині загиблого захисника.Нехай же добра згадка про героя залишиться у наших серцях! Вічна пам’ять і слава!” – Лозуватська сільська рада.

Прощання з Андрієм Альбертовичем відбудеться 14 листопада у селі Софіївка Лозуватської сільської ради о 11.00 годині на подвір’ї школи.

Раніше ми розповідали, що на Донеччині загинув нацгвардієць та батько двох дітей з Дніпропетровської області.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

Нагору