Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Отримати пенсію тепер можна в касах магазинів

Українці можуть зняти готівку зі своїх банківських рахунків на касах супермаркетів. Така можливість також поширюється і на пенсійні виплати. Зробити це просто.

Як повідомляє Інформатор Кривий Ріг розповість з посиланням на Інформатор Україна та Мінсоцполітики, українці зможуть зняти пенсію, яка нараховується на банківську карту, прямо в касах магазинів.

Не кожен населений пункт України має розвинену банківську інфраструктуру, що ускладнює процедуру отримання коштів багатьом громадянам. Для розв’язання цієї проблеми людям надано можливість отримати готівку не тільки в банківських відділеннях або банкоматах, але і через каси торгових мереж.

Як пояснив заступник Міністра соцполітики Віталій Музиченко: “При розрахунку карткою можна отримати готівку зі свого рахунку. Ви можете в магазині, в якому обслуговуєтеся, купуючи, замовити до 6 тисяч гривень одноразову виплату коштів. І це відбувається без комісії. Це сервіс, який набув поширення і розвивається якраз у період війни”.

Де можна зняти готівку

Пенсіонери з карток  українських банків, на які нараховується пенсія можуть зняти готівкові кошти  в наступних торговельних мережах:

АТБ, Сільпо, ФОРА, VARUS, NOVUS, ЛОТОК, ТОЧКА, THRASH! ТРАШ!, FOZZY,  Свій Маркет, Torba, АШАН, КОЛО, WINETIME Посад, ДЕЛВІ, Епіцентр, PROSTOR, Фокстрот, Шик і Блиск, MasterZoo, ДНІПРО-М.

А також у СІМ23 – до 2000 грн та у ROSHEN до 500 грн.

Раніше Інформатор писав про те, як змінилися військові пенсії та що планується на майбутнє.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Нагору