Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Кривому Розі молодики з авто махали російським прапором перед українськими військовослужбовцями

Неприємний інцидент стався 22 грудня близько полудня у Кривому Розі. Двоє молодиків, які їхали на легковику, обігнали машину з українськими військовими. Один з них відкрив вікно, висунув з нього російський триколор та став махати перед військовими.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на ТРК “Рудана.

Учасниця події, криворожанка Євгенія Стримовська розповідає так: “Я була за кермом. Поруч мене, на воєнній машині їхали наші військові. Світлофор біля 13-ї музичної школи не працював. І раптом неподалік пригальмувала автівка з двома молодими чоловіками, вони відкрили вікно і виставили з нього російський прапор. Тоді наш військовий опустив скло і крикнув мені: «Перекрийте зустрічну смугу!” Я водій, звісно, так собі, але вилетіла на зустрічку і перегородила своєю машиною проїзд. Молодики спинилися, а військові вискочили з машини, витягли їх обох і дохідливо “роз’яснили”, що так вчиняти погано. Потім військовослужбовці забрали любителів руського миру разом з їхнім прапором і поїхали в невідомому напрямку”.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області місцевий мешканець ходив з червоним прапорцем та радянською символікою.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору