Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Шість двійок – 22.12.2022: що кажуть астрологи про магічну дату

У лютому 2022 року трапиться подія – енергетично сильна дзеркальна дата. Дзеркальні дати – явище дуже рідкісне. У нашому тисячолітті їх всього 60. 22 лютого 2022 – єдина абсолютно дзеркальна дата в цьому році. Чого очікувати в “дзеркальні” дні третього десятиліття?

Нумерологи називають цей день чарівним і пов’язують дату 22 лютого з кармічними подіями, здатними кардинально змінити долю людини. Астрологи відзначають, що це самий енергетично потужний день не тільки 2022 року, але й всього століття, повідомляє Інформатор.

22 лютого 2022 року настане унікальна дзеркальна дата або як її ще називають – День шести двійок. Комбінація цифр – 22.02.2022 – однаково читається з обох сторін і також носить назву – паліндром (число, буквосполучення, слово або текст, які однаково читаються в обох напрямках). Подібні збіги трапляються дуже рідко.

Нумерологи приписують дзеркальній даті 22.02.22 чарівні, навіть містичні властивості. Крім шести двійок, у дати 22 лютого є ще дві особливості:

  • 22.02.2022 – це 22 друга місячна доба;
  • 22 лютого 2022 року – це вівторок, другий день тижня.

Оскільки в нумерології нуль не володіє ніякої енергією, то весь день буде переважати енергія цифри два. Вона означає точку рівноваги, вісь симетрії, яка допомагає забезпечити спокій та гармонію. Тому двійку вважають символом любові, дипломатії та відносин.

У “коді” дня зашкалює кількість двійок – цілих шість. Нумерологи кажуть, що їх божевільний заряд енергії допоможе людям, які потребують підтримки, кому не вистачає сил продовжувати досягнення своїх цілей.

Що можна робити в День шести двійок

У вівторок, 22 лютого 2022 року, краще встаньте раніше, щоб все встигнути. Адже в цей магічний енергетично сильний день варто зробити наступне:

  • скласти плани на майбутній місяць або навіть на рік вперед, визначити цілі, змалювати стратегію ваших дій тощо;
  • зверніть увагу на на себе, зробіть для себе щось приємне – сходіть в спортзал, у кіно, на SPA-процедури тощо;
  • постарайтеся провести день в атмосфері дружелюбності та взаєморозуміння з близькими вам людьми;
  • спробуйте налагодити відносини з тими, з ким давно перебуваєте у сварці або випадково втратили зв’язок;
  • у дзеркальну дату добре купувати речі, про придбання яких ви думали давно. Також добре цей день підходить для інвестицій та покупок нерухомості;
  • загадайте бажання в дзеркальну дату і воно обов’язково збудеться.

Нумерологи вважають, що будь-які ідеї, навіть дивні й нездійсненні, зможуть реалізуватися. Тому попередньо потрібно записувати їх в найдрібніших подробицях, щоб енергія Всесвіту змогла допомогти вам. Довіряйте інтуїції та готуйтеся до кардинальних змін в житті.

Що не можна робити в День шести двійок

У цей день не можна сваритися, конфліктувати, з’ясовувати стосунки з лайкою та криками.

Саме в дзеркальну дату ваші слова, емоції та вчинки будуть повертатися до вас, подібно дзеркалу відбиватися на вас або ваших близьких. Тому геть зневіру, заздрість та злобу, що руйнують почуття.

Раніше ми розповідали, що у Кривому Розі з’явилося ялинкове містечко.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

Нагору