Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Підприємці Дніпропетровської області можуть взяти пільгову позику на генератори: на яких умовах

Відключення електроенергії унеможливлює роботу багатьох об’єктів бізнесу. Магазини, перукарні, всілякі майстерні, СТО та інші вимушені зачинятися на час відсутності електрики. Виходом є придбання генератора чи іншого подібного приладу, але коштують вони достатньо дорого. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Дніпропетровську ОДА, підприємці області можуть взяти позику на обладнання, необхідне для роботи під час вимкнень світла. Зокрема, генератори, акумулятори, зарядні станції. Пільгові умови – за державною програмою «Доступні кредити 5-7-9%».

Позику можна взяти на строк від 6 місяців до 5 років. Ставка на час воєнного стану та 30 днів після його скасування – від 0% річних. Далі – 5% річних. Такі позики надають банки-партнери програми кредитування «5-7-9%».

За словами начальника відділу мікрокредитування Дніпропетровського обласного управління Ощадбанку Олександра Клішина, мінімальна сума, на яку надається кредит – 100 тис грн. Максимальна – 60 млн грн. Тож звертатися можуть як власники невеликих кафе, квіткарень, аптек або магазинів, так і великих цехів з виробничими лініям.

Більш детальну інформацію підприємці області можна довідатися у відділеннях банків-партнерів програми. Отримати попереднє рішення по кредиту – протягом 1-2 днів.

Раніше Інформатор писав про те, як обрати генератор.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору