Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Кривому Розі наркоторговці щоденно збували 6 тисяч доз метамфетаміну

Наприкінці грудня минулого року у Кривому Розі діяло злочинне угрупування, члени якого щоденно збували 6 тисяч доз метамфетаміну. “Ринком збуту” наркоторговці обрали Центрально-Міський район міста. Нині обвинувальний акт відносно 9 фігурантів направлено до суду.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на департамент боротьби із наркозлочинністю Національної поліції України, стійке наркоугруповання діяло виключно у центральній частині Кривого Рогу та «спеціалізувалося» на збуті психотропної речовини «метамфетамін». Кожен з учасників відповідав за свій напрямок «роботи»: організація, постачання метамфетаміну, фасування, його збут та контроль коштів.
Цілодобово містом курсували п’ять «магазинів на колесах», які охоплювали центральні райони Кривого Рогу. «Товар» наркодилери фасували у трубочки та збували «із рук у руки». Щоденно вони продавали близько шести тисяч доз психотропу на загальну суму 100 тисяч гривень, що дозоляло їм щомісяця заробляти близько 4 мільйонів гривень.
Дії наркозбувачів суворо контролювалися «групою фізичної підтримки», до якої входили професійні спортсмени. У разі невиконання збувачами нормативів із продажу психотропу або спроби сторонніх дилерів здійснювати продаж «заборонених речовин» на їхній території вони здійснювали психологічний та фізичний тиск.
Тоді, під час серії санкціонованих обшуків, правоохоронці вилучили у зловмисників метамфетамін, канабіс, зброю, набої, мобільні телефони, сім-карти та банківські картки, а також гроші в національній та іноземній валюті.

Члени угрупування щоденно збували 6 тисяч доз метамфетаміну.

Члени угрупування щоденно збували 6 тисяч доз метамфетаміну.

Злочинці діяли виключено у Центрально-Міському районі Кривого Рогу

Злочинці діяли виключено у Центрально-Міському районі Кривого Рогу

На місяць вони "заробляли" близько 4 мільйонів гривень

На місяць вони “заробляли” близько 4 мільйонів гривень

Цілодобово містом курсували п’ять «магазинів на колесах»

Цілодобово містом курсували п’ять «магазинів на колесах»

Наразі слідчі Головного слідчого управління Нацполіції завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні відносно 9 членів організованої злочинної групи.
За вчинене зловмисникам загрожує ув’язнення на строк до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Раніше Інформатор писав про те, що криворіжці налагодили гуртовий збут наркотиків.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору