Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Мішки з наркотиками замість дивану: криворіжці налагодили гуртовий збут психотропів

25 листопада, на одній із вулиць міста Кривий Ріг затримали двох 28-річних чоловіків  під час отримання замовлення біля поштомату служби доставки. Криворіжці налагодили гуртовий збут наркотиків. Облаштували у квартирі нарколабораторію для виготовлення психотропних речовин.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на поліцію Дніпропетровської області.

У одного з підозрюваних, на місці вилучили сліп-пакети з психотропною речовиною “МДМА” – 5 тисяч пігулок та одну тисячу марок, та сліп-пакети з психотропною речовиною «альфа PVP» вагою близько 50 г. Також під час обшуку за місцем мешкання чоловіка виявили понад 100 пігулок з психотропною речовиною “МДМА”, сліп-пакети з психотропною речовиною «альфа-РVP» вагою 220 г, близько 100 г канабісу в пакетиках, а також понад пів кілограма метамфетаміну та електронну техніку.

У другого фігуранта виявили 20 пластикових ємкостей з хімічною речовиною, яка використовується для виготовлення наркотиків.

Під час обшуку у нього в квартирі правоохоронці вилучили лабораторне обладнання для виготовлення наркотиків – скляні колби різного об’єму, газовідвідні трубки, фільтри, електричні плити, холодильник, пластикові ємності з різними прекурсорами та хімічними речовинами, кристали психотропної речовини “альфа PVP”, а також понад 18 тисяч доларів США.

За цінами «чорного ринку» вартість вилучених психотропів складає близько 4 мільйони гривень. Все вилучене направили на експертне дослідження.

26 листопада, зловмисникам обрали запобіжний захід.

Раніше ми розповідали, про петицію щодо перейменування школи №122 на честь героя з Кривого Рогу: як проголосувати.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

Нагору