Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області від обстрілів росіян пошкоджено сім будинків

Вдень 21 грудня ворог знову обстріляв Нікопольський район Дніпропетровської області. Є пошкодження будівель, ЛЕП, газогону. Люди не постраждали.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Військову адміністрацію Кривого Рогу, у Нікопольському районі окупанти здійснили обстріли Марганецької, Мирівської та Червоногригорівської громад. У Марганці пошкоджено 1 приватний будинок, господарчу споруду, газопровід. У громаді пошкоджено 7 житлових будинків, 2 господарські споруди, газогін. У Червоногригорівці виникла пожежа господарчої споруди, знищено 1 господарчу споруду, пошкоджено 8 приватних будинків, 4 господарчі споруди та ЛЕП. Люди не постраждали.

Що до Кривого Рогу, то у Криворізькому районі обстрілів не зафіксовано. Ситуація повністю стабільна та контролюється Військовою адміністрацією. Усі органи влади, комунальні підприємства, соціальні установи – працюють стабільно. Міський комунальний електротранспорт працює в обмеженому режимі, згідно з тими лімітами, які Кривому Рогу були надані енергетиками. Це 50 тролейбусів, 10 трамваїв швидкісного та 10 міських трамваїв. Також працює 21 комунальний автобус.

Про те, як у Дніпропетровській області минув день 20 грудня Інформатор писав раніше.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору