Кривий Ріг До сайту

У Дніпропетровській області водій маршрутки не пустив до салону пошукових собак

Війна несе з собою горе та руйнування. Під руїнами обстріляних росіянами будинків опиняються люди, у тому числі діти. Знайти їх, та навіть обігріти своїм тілом, заспокоїти присутністю, допомагають спеціально навчені собаки. Вони добрі та зовсім не агресивні. Але є ті, хто цього не розуміє.

Реклама

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Пошуковий рятувально-рятувальний кінологічний загін “Антарес”, у Павлограді дві дівчини з  Павлоградського  пошуково-рятувального кінологічного загону “Антарес” разом з собаками поверталися з довгого 5-тигодинного тренування. Вони намагалися зайти до маршрутки, але водій не пускав їх, ображав. Коли ж одна з дівчин в салон все ж таки зайшла, зачинив двері перед іншою, залишивши її на зупинці – на морозі!

Як написано у пості: “Це ті самі дівчини, яки шукали загиблих у Слов’янську, Ізюмі, Запоріжжі, Дніпрі, Харківський, Донецький області та по всієї Дніпропетровщині. Які по першому зову їдуть туди, де трапилося лихо – з оцією “псюрнею” їдуть!”
Як розповіла одна з учасниць конфлікту Каріна Колісніченко: “Водій заявив, що не хоче нас брати й наступного разу більше однієї собаки брати не буде, бо “я вожу людей, а не псин”. Слова про те, що ці собаки рятувальники та працюють на вибухах, шукають полеглих воїнів ігнорував і називав мене хворою, що я ту війну взагалі не бачила”.
Доречі, за собак дівчата платять, як за людей – 26гр. в одну сторону. Кожен день. Бо тренуватися треба в системі.
Дівчата написали звернення до міського голови Павлограду. Якою буде його реакція, покаже час.

Реклама

Ці розумні створіння пролізуть там, не зможе пройти людина

Кінологи готові до роботи

Хвилинка відпочинку разом з другом

Всі в очікуванні результату пошуку

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпрі помер пес Крим, який пережив ракетний удар.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Реклама

Альона Свірідова