Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Армія рф вдень атакувала Дніпропетровську область: яка ситуація з енергетикою

Вдень 17 грудня, російські війська вдарили по території Марганецької громади у Нікопольському районі. На щастя, обійшлося без серйозних наслідків. Люди неушкоджені. В інших районах області протягом дня було тихо. Ситуація з електропостачанням у Дніпропетровській області дуже складна.

Більшість громад Дніпропетровщини досі частково або повністю знеструмлені. Наразі енергетики поступово повертають живлення на об‘єкти критичної інфраструктури, це нині в пріоритеті, – повідомляє Інформатор з посиланням на голову Дніпропетровської облради Миколу Лукашука.

“Прошу громадян, в чиїх оселях досі немає світла після вчорашніх ракетних атак, поставитися до ситуації з розумінням. Важко, складно, нервово. Але маємо розуміти, що російські окупанти суттєво пошкодили енергосистему всієї України. Енергетики працюють цілодобово, за що вдячний кожному з них”, – сказав очільник облради.

Щоби привести всі системи до ладу після вчорашніх ракетних ударів, знадобиться не один день. Отже треба бути готовими до тривалих відключення світла. Подбайте про запаси води, продуктів, ліхтариків, батарейок.

Пам‘ятайте, що у Кривому Рощі працюють Пункти незламності, і місця в яких можна зарядити гаджети, зігрітися.

Раніше ми повідомляли про екстрені відключення електроенергії у Кривому Розі.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору