Курка є простим і доступним продуктом, з якого можна приготувати багато цікавих страв. До прикладу – філе у майонезно-гірчичному клярі.
Ніжне, соковите й ароматне м’ясо в хрусткому клярі не залишить байдужим нікого – пише Інформатор.
Інгредієнти:
- куряче філе – 0,5 кг;
- крохмаль – 3 столові ложки;
- майонез – 3 столові ложки майонезу;
- яйця – 3 шт.
- гірчиця – 1 столову ложку;
- сіль, перець – на свій смак.
Приготування:
Куряче філе помити, просушити, нарізати довгими смужками.
З’єднати 3 столові ложки крохмалю, 3 столові ложки майонезу, 3 яйця, 1 столову ложку гірчиці, сіль, перець на свій смак, перемішати. Викласти м’ясо у суміш і залишити маринуватися мінімум на 1,5 години (максимально – на 2-3 дні).
Філе смажити в розігрітій олії до рум’яної скоринки з двох боків.
Раніше ми розповідали, як приготувати пісні котлети з капусти та рису.
Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.
Євгенія Глубінок