Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Готувалися до Нового Року: поліцейські Кривого Рогу двічі затримали у супермаркеті крадіїв

До Нового року залишилося три тижні. І хоча цей Новий рік буде суворим, воєнним, українці вже почали робити запаси до святкового столу. Правда, дехто намагається придбати продукти безкоштовно.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Криворізькій міський відділ Управління поліції охорони, двічі за день поліцейські охорони Кривого Рогу попередили крадіжку з супермаркету.

10 грудня о 13:30 на пульт центрального спостереження поліції охорони надійшов сигнал тривожної кнопки з одного в супермаркетів міста Жовті Води. По прибуттю до правоохоронців звернулися співробітники магазину, які повідомили, що невідомий чоловік проніс повз касу неоплачений товар та втік у невідомому напрямі. Отримавши опис крадія, поліцейські обстежили прилеглу територію та виявили зловмисника, якого згодом впізнали працівники. При поверхневому огляді у чоловіка, 1989 року народження, в кишенях одягу було виявлено 10 банок червоної ікри.
Незабаром, на пульт центрального спостереження Криворізького міського відділу поліції охорони знову надійшов сигнал тривожної кнопки з цього самого супермаркету. Прибувши на місце виклику, правоохоронці затримали місцевого мешканця, 1972 року народження, який намагався здійснити крадіжку алкогольного напою, намагаючись пронести його повз касу, не розрахувавшись за нього.
Обох затриманих любителів дармовиси було передано слідчо-оперативній групі Жовтоводського Відділення поліції № 5 для подальшого розгляду справи.

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі любитель солоденького намагався поласувати безкоштовно.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг

Альона Свірідова

Нагору