Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Під Соледаром загинув співробітник “АрселорМіттал Кривий Ріг”

30 листопада, поблизу міста Соледар загинув Олександр Мошкало. Він пропрацював на підприємстві “АрселорМіттал Кривий Ріг” лише півроку. Був трактористом механослужби ремонтного цеху гірничого департаменту. Сам був з Херсонщини, а на підприємство прийшов після свого сина, який раніше влаштувався на “АрселорМіттал Кривий Ріг”.

Трагічну звістку повідомляє Інформатор з посиланням на прес-службу підприємства.

Олександр з травня 2022 року почав працювати трактористом механослужби ремонтного цеху гірничого департаменту. 5 жовтня він був призваний до лав ЗСУ. 30 листопада Олександр загинув поблизу міста Соледар Донецької області.

Колеги згадують захисника як спокійну, врівноважену людину, яка з перших же днів праці на нашому підприємстві заявила про себе, як про досвідченого працівника і надійного колегу.

«Першим до нас влаштувався на роботу син Олександра – Євгеній. Вони з окупованої на той час Херсонщини, – розповідає начальник РЦ ГД Ігор Малий. – Мені одразу сподобалися старання Олександра і його вміння розібратися з технікою. Він працював у нас на тракторних роботах, перевозив деталі, запчастини. Одразу було видно, що людина хоче і вміє працювати. Його загибель болюче вдарила по всіх нас. Ми втратили гарного працівника і чудову людину. Олександр Мошкало виховав двох гідних синів. Один з них працює у нашому цеху, а другий зараз теж захищає Батьківщину в лавах ЗСУ. Загибель Олександра – велика втрата для усіх».

Редакція виражає щирі співчуття родині захисника.

Раніше ми повідомляли про загибель співробітника “АрселорМіттал Кривий Ріг”, внаслідок ракетної атаки по підприємству.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко 

Нагору