Кривий Ріг До сайту

Як виглядає один з Пунктів Незламності Кривого Рогу, який знаходиться у закладі освіти, що там є та як вони працюють

Військовою адміністрацією Кривого Рогу створено вже 45 Пунктів Незламності, які працюють у закладах освіти. Також, Пункти розташовані у відділеннях поліції. Продовжується робота над розширенням їх мережі із залученням бізнесу та інших структур.

Реклама

Як повідомляє Інформатор з посиланням на управління преси та внутрішньої політики виконкому Криворізької міської ради, на базі криворізьких шкіл відкрито відкрили вже 45 пунктів обігріву – Пунктів незламності. Ще 11 Пунктів працюють в міських відділках поліції. Тобто вже 56 Пунктів Незламності у Кривому Розі. Є все необхідне: і генератори, буржуйки. Крім запасу питної та технічної води, є ковдри, гарячий чай, їжа швидкого приготування, медичні аптечки, акумуляторні ліхтарі. Створені куточки для дітей, де вони можуть згаяти час за розмальовками, читанням книг. Не забули й про зони для немовлят, де матусі зможуть нагодувати та перепелинати дитину, є в наявності суміш та різноманітне дитяче харчування.
У більшості Пунктів є укриття, а деякі розташовані в самих укриттях. Там, де укриттів немає, є вказівники як пройти до найближчого сховища.
Кожен Пункт територіально розташований так, щоб мешканцям було зручно дібратися до нього та скористатися усіма можливими послугами.
Пункти функціонують 24/7. У кожному створені бригади по  5-6 осіб. Вони чергують за графіком: день, ніч 48
Кількість Пунктів буде розширюватися у міру комплектації та за потребою.

Цей Пункт Незламності обладнаний спальними місцями

Реклама

Дітлахи можуть розважитися розмальовками чи іграшками

Можна зарядити телефон чи інший гаджет

Є вода, чай, їжа швидкого приготування

Електроенергію забезпечують генератори

З 8.00 до 19.00 на кожному пункті чергує поліція. У разі повного блекауту правоохоронці чергуватимуть цілодобово».
Адреси всіх Пунктів Незламності, які розташовані у Кривому Розі у закладах освіти можна переглянути на офіційному сайті міськради: https://kr.gov.ua/ua/news/pg/51222977005032_n/

Крім того, всю інформацію про Пункти Незламності можна переглянути на загальнонаціональному сайті https://nezlamnist.gov.ua (інформація про адреси там оновлюється)
Раніше Інформатор писав про те, у яких закладах освіти Кривого Рогу розташовані Пункти Незламності.

Дізнайтесь головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Реклама

Альона Свірідова