Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Готуємо швидко: пиріжки з лаваша з м’ясом

Рецепт ледачих пиріжків швидкого приготування. Тут не потрібно замішувати тісто, для цього використовуємо звичайний тонкий лаваш. В якості начинки беремо м’ясний фарш, для соковитості і аромату змішуємо його з цибулею, часником і майонезом.

Пиріжки виходять дуже соковитими всередині, з хрусткою рум’яною скоринкою зовні – розказує Інформатор.

Інгредієнти:

  • Лаваш – 2-4 шт.
  • М’ясний фарш – 500 г
  • Ріпчаста цибуля – 2-3 шт.
  • Рослинна олія
  • Майонез або кетчуп – 5 ст. ложок

Приготування:

Фарш обсмажити до напівготовності. Потім додати до нього нарізану ріпчасту цибулю, перемішати і смажити до повної готовності. Ділимо лаваші на частини, змащуємо кожну майонезом, кладемо начинку, а потім загортаємо. Обсмажити в олії до хрусткої скоринки.

Смачного!

Раніше ми розповідали, як приготувати капустяний пиріг без муки.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг

Євгенія Глубінок

 

 

Нагору