Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Можна не об’їжджати: дорожники відремонтували частину траси Кривий Ріг – П’ятихатки

В умовах повномасштабного вторгнення росії, для країни яка воює вже десятий місяць поспіль, дорожнє сполучення є невідʼємною частиною обороноздатності. А якісні автомобільні дороги – це швидка евакуація цивільного населення в більш безпечні регіони, перевезення гуманітарних та військових вантажів. Тому 1 грудня, дорожники демонтували знаки «об’їзд» та прибрали блоки що забороняли рух на розв’язці Кривий Ріг – П’ятихатки. Рух відкрито для всіх видів автотранспорту.

Як повідомляє Інформатор з повідомленням на Служба автомобільних доріг у Дніпропетровській області, ця ділянка найдовшої дороги країни М-30 має інтенсивний трафік – понад 5000 автівок на добу. І на Криворізькому напрямку, водії вимушені були користувались тимчасовим об’їздом.
Тепер рух на цій ділянці відновлено.

Для довідки: М-30 Стрий – Ізварине – Дорога Єдності, саме цей маршрут дозволяє людям безпечно та швидко дістатися з заходу на схід. М -30 найдовша траса країни: майже 1400 км. З них 300 км пролягає територією Дніпропетровщини, у 2021 році ремонт проведено на всій протяжності автошляху.

Дорога після ремонту

По відремонтованій дорозі вже їздять вантажівки

Раніше ми повідомляли, як необхідно одягатися у темну поду доби, щоб не потрапити у ДТП.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору