Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

До дня ЗСУ “Укрпошта” випустить нові поштові марки “Зброя перемоги”

6 грудня до Дня Збройних сил України “Укрпошта” вводить в обіг нові поштові марки “Зброя перемоги”. Це благодійний випуск. Частина зібраних коштів від продажу перерахують на допомогу нашим захисникам.

Про це повідомляє Інформатор Кривий Ріг за посиланням на Інформатор Україна.

Про це йдеться у повідомленні поштового оператора. Марковий аркуш “Зброя Перемоги” складатиметься з 6 поштових марок зі зразками військового вітчизняного та закордонного озброєння: “Вільха”, “Нептун”, “Стугна-П”, “Байрактар ТБ2”, FGM-149 “Джавелін”, “M142 Хаймарс”.

До поштових марок випустять конверт “Перший день”. Тираж маркового аркуша – 200 тисяч примірників. Вартість маркового аркуша – 90 гривень, з яких 18 гривень – благодійний внесок. Номінал кожної марки – U (12 гривень), відповідає тарифу на пересилання непріоритетного простого листа вагою до 50 г у межах України. Автори випуску – художники-графіки Сергій та Олександр Харуки.

Придбати поштовий випуск “Зброя Перемоги” можна, починаючи з 6 грудня в міських відділеннях по всій країні, а також в офіційному онлайн-магазині “Укрпошти”. Крім того, нові поштові марки продаватимуться на маркетплейсах Prom, Kasta, Rozetka, eBay та Amazon. На продаж конверту “Перший день” у відділеннях будуть діяти обмеження – не більше двох на одне замовлення. Онлайн можна буде замовити до 50 маркових аркушів, 50 художніх конвертів та 50 листівок.

Вже доступне передзамовлення. На сайті ціна за поштовий набір “Зброя Перемоги” з додатковим номіналом вказана – 106 гривень.

 

Раніше ми розповідали, що армія рф всю ніч гатила по Дніпропетровській області.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

 

 

Нагору