Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Для Кривого Рогу закінчився перший етап війни – Вілкул

З початку повномасштабного вторгнення росії, військові і майже всі мешканці Кривого Рогу встали на оборону міста. Військові захищали місто за його кордонами, а цивільні укріплювали і допомагали в тилу. Тепер, ворога відігнали на лівий берег Дніпра і для Кривого Рогу закінчився перший етап війни.

Зауважив Олександр Вілкул під час вечірнього брифінгу, – пише Інформатор.

Через ракетну масовану атаку 23 листопада, місто опинилося в темряві, але й це вдалося подолати. Хоча у Кривому Розі і досі залишилися екстрені відключення електроенергії.

“… команді, що складається і з цивільних, і військових, вдалося не пустити орків у місто. Відігнати їх спочатку на 50 кілометрів, щоб не діставали «Гради» та ствольна артилерія. І зараз, після зачистки від ворога правого берега, лінією розмежування є річка Дніпро, ситуація з фізичною безпекою у нас покращилася. Улюблене місто не захоплене і не зруйноване. Але війна ще далеко не закінчилася”, – сказав Олександр Вілкул.

Нагадуємо, не ігноруйте сигнали повітряної тривоги, адже у Кривому Розі зберігається небезпека ракетного удару, а також атаки “Шахідів”.

Раніше ми публікували адреси “Пунктів незламності” у Кривому Розі.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору