Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Чеський благодійний фонд вимагає відключити воду та електрику в будівлі російського посольства

Чеський благодійний фонд “Подарунок для Путіна” вимагає від уряду своєї країни відключити водо та електропостачання від будівлі російського посольства у Чехії. Для цього створена офіційна петиція.

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на сайт Рetice.com.

Як написано у документі: ” Вже кілька тижнів українські міста та села зазнають безпрецедентних ракетних обстрілів з боку Росії. Цілями в основному є електростанції, опалювальні станції та водні станції. Ця нова фаза війни приносить катастрофічні та, крім того, щоденні наслідки для життя цивільного населення. Без електроенергії та води опиняються не лише квартири, школи та дитсадки, магазини та заводи, а й лікарні, наприклад. Росія, очевидно, вирішила зламати Україну темрявою і холодом. З точки зору вищого морального принципу просимо відповідних державних і приватних енергорозподільників дати російським дипломатам у Празі скуштувати власних ліків. Ми вимагаємо відключити все майно Російської Федерації від газу, води та електрики”.

І хоча уряд Чехії навряд чи наважиться на такий радикальний крок, ця петиція є яскравим свідоцтвом підтримки чеським народом народу українського.

Раніше Інформатор писав про те, що Україна вимагає виключити росію з Міжнародного руху Червоного Хреста.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

Нагору