Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Готуємо курячі відбивні в духовці

Щоб приготувати курячі відбивні, досить просто обсмажити м’ясо з обох боків на сковороді. Можна і над кляром пофантазувати, і досягти бажаної скоринки. Але куряче м’ясо по-французьки, або курячі відбивні в духовці набувають небувалої соковитості та ніжності. І все завдяки можливості поєднати м’ясо з овочами та сиром. Помідори та цибуля запікаються на подушці з курячого м’яса. Зверху філе посипаються тертим сиром, який утворює апетитну вершкову скоринку.

Інформатор радить приготувати соковиті та ніжні відбивні.

Інгредієнти:

  • 500 гр курячого філе
  • 5 помідорів
  • 250 гр твердого сиру
  • 5 ст. л. майонезу
  • 1 цибулина
  • 2 ст. л. олії
  • сіль
  • перець

Спосіб приготування:

Курячу грудку розрізаємо впоперек на шматки товщиною 2 см та відбиваємо.

Викладаємо шматочки курятини на деко, змащене маслом. Або використовуємо глибоку жаростійку форму.

Відбивні солимо, перчимо та змащуємо майонезом.

Нарізаємо цибулю дрібними кубиками, помідори – кружальцями.

Викладаємо на відбивні цибулю, потім помідори.

Викладаємо на відбивні цибулю, потім помідори.

Твердий сир натираємо на великій тертці.

Виймаємо деко з духовки, посипаємо відбивні тертим сиром і випікаємо ще протягом 10-15 хвилин. Все просто і дуже швидко!

Смачного!

Раніше ми розповідали, як приготувати пиріг з лаваша.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору