Щоб приготувати курячі відбивні, досить просто обсмажити м’ясо з обох боків на сковороді. Можна і над кляром пофантазувати, і досягти бажаної скоринки. Але куряче м’ясо по-французьки, або курячі відбивні в духовці набувають небувалої соковитості та ніжності. І все завдяки можливості поєднати м’ясо з овочами та сиром. Помідори та цибуля запікаються на подушці з курячого м’яса. Зверху філе посипаються тертим сиром, який утворює апетитну вершкову скоринку.
Інформатор радить приготувати соковиті та ніжні відбивні.
Інгредієнти:
- 500 гр курячого філе
- 5 помідорів
- 250 гр твердого сиру
- 5 ст. л. майонезу
- 1 цибулина
- 2 ст. л. олії
- сіль
- перець
Спосіб приготування:
Курячу грудку розрізаємо впоперек на шматки товщиною 2 см та відбиваємо.
Викладаємо шматочки курятини на деко, змащене маслом. Або використовуємо глибоку жаростійку форму.
Відбивні солимо, перчимо та змащуємо майонезом.
Нарізаємо цибулю дрібними кубиками, помідори – кружальцями.
Викладаємо на відбивні цибулю, потім помідори.
Викладаємо на відбивні цибулю, потім помідори.
Твердий сир натираємо на великій тертці.
Виймаємо деко з духовки, посипаємо відбивні тертим сиром і випікаємо ще протягом 10-15 хвилин. Все просто і дуже швидко!
Смачного!
Раніше ми розповідали, як приготувати пиріг з лаваша.
Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.
Євгенія Глубінок