Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У популярному американському коміксі з’явився супергерой українець

Україна та українці, їх героїзм, сміливість, надзвичайна сила та стійкість стають все більш та більш відомими та популярними в усьому світі. Слідом за фігурками Президента Зеленського та коктейлю Молотова, яких створила компанія LEGO, у світі, у новому коміксі американського видавництва DC Comic, з’явився супергерой українець. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на видання Bleeding Cool, українець Павло “Ядро” Ступка став частиною оновленої команди супергероїв Stormwatch («Штормовий Дозор»). Він є живим ядерним генератором і отримав свої сили 1986 року після катастрофи на Чорнобильській АЕС. Виглядає він на 16, але насправді йому 52 роки. Ядерна генерація позбавляє персонажа від зморшок.

Команда знаходиться у підпорядкуванні  вигаданої Організації Об’єднаних Націй під наглядом супутника Skywatch та метеоролога Генрі Бендікса.

Персонажа можна буде побачити у спеціальному випуску Wildstorm 30th Anniversary One-Shot #1, який надійде у продаж 29 листопада.

Раніше Інформатор писав про те, що компанія The Brothers Brick випустила нові фігурки LEGO, які відтворюють образи українських жінок – військових медиків.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору