Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Ситуація з електропостачанням у Дніпропетровській області залишається складною

День 28 листопада у Дніпропетровській області минув відносно спокійно. Лише у Синельниківському районі на межі із Запоріжжям сталася пожежа. Попередньо – це не пов‘язано з військовими діями. 

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на голову Дніпропетровської облради Миколу Лукашука.

За словами Лукашука, складною залишається ситуація з електрикою. У Дніпропетровській області досі є громади, в яких тривалий час відсутнє електропостачання. Зрозуміло, що без світла складно, але тамтешнім мешканцям треба запастися терпінням. Енергетики роблять все можливе і неможливе, аби стабілізувати систему. Всі зусилля направлені на те, щоб повернути світло в кожну домівку.

Щодо Пунктів Незламності, то нині список місць, де можна зігрітися чи зарядити телефони, оновлено. Дякую обласній військовій адміністрації та органам місцевого самоврядування, які підтримують людей і облаштовують пункти допомоги.

На випадок перебоїв зі зв‘язком збережіть адреси, що є на сайті 
Стосовно Нікополя, який ворог обстрілює найчастіше: в місті відкрито 5 додаткових пунктів обігріву. Дізнатися адреси можна в міській раді або районній адміністрації, в поліції, у депутатів чи представників квартальних комітетів.

Раніше Інформатор писав про те, де у Кривому Розі розташовані Пункти Незламності.

Дізнайтесь головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

Нагору