Кривий Ріг До сайту

І пекти не треба: як приготувати торт без випічки “Капучино”

Пекти у наш час – задоволення не дуже доцільне. Адже дуже багато електроенергії вимагає електродуховка, а її треба якнайжорсткіше економити. До того ж вона у кожну мить може виключитеся, якщо електрика зникне. Але ж солоденького хочеться. І якщо на вулиці вже досить холодно, обернемо цей недолік собі на користь.

Реклама

Інформатор пропонує приготувати торт-суфле “Капучино“. який зовсім не треба пекти і якому для приготування потрібен саме холод, а не жар.

Продукти

Реклама

Приготування

Розчиняємо каву кип’ятком.

Желатин замочуємо холодною водою на 10 хвилин, потім топимо на водяній бані.

Реклама

Змішуємо кавову масу з желатиновою і сметаною (вершками) до однорідності.

Силіконову форму змащуємо олією і виливаємо масу, відправляємо на 1 годину в холодильник чи на балкон.

Кожне печиво занурюємо в молоко і викладаємо зверху желатиново-кавового суфле.

Реклама

Перевертаємо торт на тарілку і ставимо його ще на 15 – 20 хвилин в холодильник (чи у холодний день просто на балкон).

Тортик можна робити просто з какао, а не використовувати кави в пакетиках. Кількість цукру регулюйте на свій смак.

Раніше Інформатор писав про те, як приготувати торт “Мурашник”

Реклама

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова