Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На Херсонщині загинув 47-річний воїн з Криворізького району

19 жовтня, на Херсонщині загинув колишній атовець, український воїн Сергій Миколайович Хвищук, мешканець села Чкаловка Лозуватської громади. Йому було 45 років.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на Криворізьку РДА.

Сергій зростав у дружній багатодітній родині. Він був опорою та турботливим сином для матері та надійним сильним братом своїм сестрам. А ще – справжнім патріотом, мужнім та безстрашним. Саме тому у 2015-2016 роках він брав участь в антитерористичній операції, разом із побратимами стійко захищаючи українську землю, її людей, її свободу. А з початком повномасштабної війни вже 24 лютого Сергій знову став на захист України. На жаль, підступна ворожа куля забрала життя вірного сина України.

«Від імені мешканців Криворізького району висловлюю щире співчуття усім рідним, близьким полеглого захисника. У глибокій скорботі увесь Криворізький район схиляє голову перед пам’яттю загиблого Героя. Чорна війна забирає у нас найкращих, найвірніших синів України, але ми віримо у день, коли матері і сестри перестануть оплакувати своїх рідних, і в Україні настане мир. Адже за мир і спокій на рідній землі боролися ці сміливці, за це віддав життя і Сергій. Герої не вмирають, вони навічно залишаються в нашій пам’яті, в нашій історії, як поборники світла і добра. Вічна пам’ять і вічна слава Герою» – сказав начальник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко.

Раніше ми розповідали, що на Донеччині загинув 48-річний сержант з Дніпропетровської області.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг

Євгенія Глубінок

Нагору