М’ясний пиріг на вечерю – що може бути смачнішим. Але щоби спекти його треба багато часу. А сім’я вже хоче їсти. Да й у господині, яка прийшла додому з роботи, поратися із тістом бажання немає.
Реклама
Інформатор пропонує приготувати м’ясний пиріг нашвидкуруч з батона та ковбаси.
Продукти
Реклама
- батон – 150 гр,
- яйця – 4 шт,
- ковбаса – 150 гр,
- сіль за смаком,
- сир твердий – 100 гр,
- гірчиця – 1/2 ч.л,
- сметана – 4 ст.л. (120 гр),
- вершкове масло – 30-50 гр.
Приготування
- Батон нарізаємо кубиками.
- Ковбасу (будь-яку, яка є) ріжемо кубиками.
- Сир натираємо на великій тертці.
- У потрібну миску кладемо сметану, додаємо гірчицю, яйця і добре перемішуємо.
- Додаємо м’яке вершкове масло і ще раз перемішаємо.
- До маси, що вийшла, відправляємо нарізані батон з ковбасою і тертий сир, трохи солі та чорного перцю і добре перемішуємо. Тісто готове.
- Викладаємо тісто у форму, змащену олією, розрівнюємо та злегка утрамбовуємо.
- Ставимо в духовку і випікаємо при температурі 200 градусів 25-30 хвилин. Орієнтуйтесь по своїй духовці.
Виходить дуже смачний пиріг, як у гарячому, так і холодному вигляді. І перекус, і сніданок, і навіть вечеря. Приготувати дуже просто і швидко та ще з мінімуму інгредієнтів.
Раніше Інформатор писав про те, як приготувати фаршировані печериці у духовці.
Реклама
Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу та України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг
Альона Свірідова
Реклама